Широківська сільська військова адміністрація
Луганська область, Щастинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

11 Січня, 2022 р., 16:14
Кардінг - це вид шахрайства, при якому проводиться операція з використанням платіжних карток або їх реквізитів, яка не ініційована або не підтверджена її власником.
10 Січня, 2022 р., 16:28
   Керівником Широківської сільської ВЦА було проведено нараду щодо організації дитячих спортивних гуртків на базі КЗ «Широківський ліцей Широківської територіальної громади».
05 Січня, 2022 р., 09:27
Широківська сільська військово-цивільна адміністрація висловлює подяку за фінансову підтримку в організації новорічних свят сільгосппідприємців громади:
05 Січня, 2022 р., 08:39
4 січня 2022 року дільничний офіцер поліції сектору превенції відділення поліції № 1 Щастинського РВП ГУНП в Луганській області лейтенант поліції Іван МИТРОФАНОВ та дільничний офіцер поліції сектору превенції відділення поліції № 1 Щастинського РВП ГУНП в Луганській області лейтенант поліції Діана ТАРАБАНОВА провели звіт щодо результатів роботи за 2021 рік.
04 Січня, 2022 р., 15:40
Широківська сільська військово-цивільна адміністрація дякує за фінансову підтримку ФОП Бєлянську І.О., ФОП Сушкова Є.В., голову ФГ «Рувіта» Русавського В.В. та директора ПНВСГП «Агро-Восток» Подейко О.В. змагань з міні-футболу приуроченому до відкриття новорічної ялинки громади.
04 Січня, 2022 р., 14:36
Широківська сільська військово-цивільна адміністрація висловлює щиру вдячність за розчищення доріг від снігу по всій території громади нашим сільгосппідприємствам:
27 Грудня, 2021 р., 14:48
25 грудня на площі комунального закладу "Центр культури, дозвілля та спорту" відбулося урочисте відкриття новорічної ялинки та спортивні змагання з міні-футболу. У змаганнях прийняли участь 5 команд. Переможці розподілили місця наступним чином: І місце - команда ЗСУ, ІІ місце - команда селища Широкий, ІІІ місце - команда Станично-Луганської СТГ. Дякуємо Широківському ліцею за приготування смачного куліша для спортсменів. Також запрошуємо мешканців нашого селища кожного вечора до 30 грудня з 18:00 до 22:00 на відпочинок під музику біля нашої ялинки. 31 грудня чекаємо всіх на святкову дискотеку.
23 Грудня, 2021 р., 14:04
Відділом освіти, культури, молоді та спорту Широківської сільської військово-цивільної адміністрації у грудні 2021 року завершено виконання державної програми "Нова українська школа" з питання використання субвенції з державного бюджету з місцевим бюджетом на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної освіти у повному обсязі.  У рамках данної програми Широківською сільською військово-цивільною адміністрацією було придбано наступне обладнення:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора