Широківська сільська військова адміністрація
Луганська область, Щастинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

20 Січня, 2022 р., 08:09
День кримського спротиву російській окупації — пам'ятна дата на річницю проведення мітингу кримських татар та українців у місті Сімферополі на підтримку територіальної цілісності України.
19 Січня, 2022 р., 15:40
19.01.2022р. в селі Чугинка відзначили День визволення села від німецько-фашистських загарбників, на якому жителями села було покладено вінок на пам’ятник братської могили воїнів визволителей села Чугинка.
17 Січня, 2022 р., 11:33
Щоб не стати жертвою шахраїв і не втратити кошти, потрібно дотримуватися запобіжних заходів при користуванні карткою. Ніколи не віддавайте нікому картку, не випускайте її із рук у точках оплати. Подивіться, чи є у верхній частині банкомату під козирком додаткові камери. Вони можуть бути замасковані під рекламні елементи. Намагайтеся знімати гроші тільки в одному банку. При вводі PIN-коду закривайте руку долонею. Підпишіться у банку на SMS-інформування під час списання коштів із картки. У зв'язку з тим, що зараження можуть зазнати POS-термінали, дані вашої картки можуть бути викрадені при оплаті товарів у магазині. Для захисту можна встановити ліміт грошових переказів. У разі спроби крадіжки коштів терміново поінформуйте банківське відділення. Заражені банкомати, на жаль, не рідкість. Не знімайте кошти у незнайомих місцях. Користуйтеся банкоматами, які розташовані у відділеннях банків. Не відповідайте на підозрілі повідомлення, отримані поштою, і, звичайно, в жодному разі не надсилайте нікому платіжні дані банківських карток.
14 Січня, 2022 р., 15:18
У 2021 році Станично-Луганським відділенням управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Луганській області (далі – Станично-Луганське відділення) проведено страхових виплат потерпілим на виробництві та членам їх сімей на суму 27165,30 тис. грн, у тому числі:
14 Січня, 2022 р., 13:48
14.01.2022р. в Широківській сільській військово-цивільній адміністрації відбувся іспит з  приводу заміщення вакантних посад.
13 Січня, 2022 р., 10:35
День Соборності України — свято України, яке відзначають щороку 22 січня в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році.
12 Січня, 2022 р., 14:31
Хочете опанувати сферу web-дизайну, сучасні навички роботи з комп'ютером та гугл інструментами? Або зробити прикраси для своєї оселі  та навіть стати крутезним діджеєм?  Все це ми можемо вам запропонувати!   Саме сьогодні, саме для вас є чудові можливості для самовдосконалення, саморозвитку та креативу в рамках проєкту "Академія можливостей 2.0", який реалізує  ГО "Сєвєродонецька молодіжна рада" за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.   Вартість курсів зазначених нижче варіюється в межах 550-1500 грн/особа.  А завдяки проєкту жителі Луганської області можуть навчатись безкоштовно!     1) Онлайн курс "Adobe Illustrator" - отримайте навички роботи з векторною графікою за допомогою інструментарію графічної програми Adobe Illustrator! Старт курсу з 13 січня 2022 року Місце проведення - платформа ZOOM  Більш детальна інформація та реєстрація за посиланням: https://forms.gle/AxWzSB4wX1XTTahW8   2) Онлайн курс "Комп'ютерна грамотність" - опануйте базові навички при роботі з комп'ютером та в мережі Інтернет! Старт курсу з 24 січня 2022 року Місце проведення - платформа ZOOM  Більш детальна інформація та реєстрація за посиланням: https://forms.gle/xjPxvirdjxD2MKyUA   3) Творчий онлайн майстер-клас - прикрасьте простір своєї оселі цікаво та нестандартно! Зробіть  прикрасу власними руками під час участі у творчому майстер-класі "Новорічний гном". Майстер-клас відбудеться 16 січня 2022 року Місце проведення - платформа ZOOM  Більш детальна інформація та реєстрація за посиланням: https://forms.gle/csUf4DyRt79GCPB47   4) Курс "Google Tools" - прийшов час навчитись використовувати всі сервіси та можливості Google на сто відсотків та вирішувати свої робочі та повсякденні завдання набагато скоріше! Старт курсу з 17 січня 2022 року Місце проведення - Громадський майданчик "ХочуБуду" (м. Сєвєродонецьк, вул. Гагаріна, 78-Б, 1 поверх) Більш детальна інформація та реєстрація за посиланням: https://forms.gle/g9Vz9miHt1gwQNe29   5) Курс "Основи діджеїнгу" -  Приєднуйтесь до креативного курсу, прокачайте свої навички в сфері музики та ставайте реальними діджеями!  Старт курсу з 20 січня 2022 року Місце проведення - Громадський майданчик "ХочуБуду" (м. Сєвєродонецьк, вул. Гагаріна, 78-Б, 1 поверх) Більш детальна інформація та реєстрація за посиланням: https://forms.gle/KWmhUbXdAipk9Cr2A     У разі виникнення запитань, звертайтесь за номерами: 0956779157, 0950454695.
12 Січня, 2022 р., 09:23
6 грудня у стінах КЗ "ЦКДС" пройшов конкурс, спрямований на залучення дітей та молоді до української культури. Учасники виконували колядки, щедрівки та різдвяні пісні.Робітники центру культури висловлюють велику подяку всім учасникам за сміливість, оптимізм і гарний настрій! Найкращі учасники були нагороджені солодкими призами та подяками. Вітаємо Архіпову Єву,Брюховецьку Камілу та Чекрижову Мирославу з перемогою у конкурсі!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора