Широківська сільська військова адміністрація
Луганська область, Щастинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки та проєкту документу державного планування

Дата: 16.12.2021 10:53
Кількість переглядів: 276

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки та проєкту документу державного планування

 

Повна назва документа державного планування: проєкт Плану заходів з реалізації Стратегії розвитку Широківської територіальної громади Щастинського району Луганської області на період до 2027 року (далі – План заходів).

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Широківська військово-цивільна адміністрація Щастинського району Луганської області.

Передбачувана процедура громадського обговорення:

відповідно до ст. 10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту Плану заходів з реалізації Стратегії розвитку Широківської територіальної громади Щастинського району Луганської області на період до 2027 року розпочато з дня їх оприлюднення, а саме 16 грудня 2021 року на сайті Широківської військово-цивільної адміністрації Щастинського району Луганської області та триватиме до 30 грудня 2021 року.

Відповідно до ст. 12 громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки та проєкту документу державного планування.

Отримати додаткову інформацію можна за адресою: 93624, с-ще Широкий, вул. Центральна, 1

Зауваження і пропозиції до Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту Плану заходів подаються до Широківської сільської військово-цивільної адміністрації.

Відповідальна особа: перший заступник керівника Широківської сільської військово-цивільної адміністрації Миронов Максим Юрійович, e-mail: vca.shiroky@gmail.com.

Строк подання зауважень і пропозицій становить 15 днів з дня розміщення на сайті.

Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

 

ЗАЯВА про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту Плану заходів з реалізації Стратегії розвитку Широківської територіальної громади Щастинського району Луганської області на період до 2027 року

ПРОЄКТ План заходів з реалізації Стратегії розвитку Широківської територіальної громади Щастинського району Луганської області на період до 2027 року
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора