Широківська сільська військова адміністрація
Луганська область, Щастинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Регіональний форум «Реформа системи шкільного харчування»

Дата: 11.10.2021 09:43
Кількість переглядів: 886

Фото без опису

У Дніпрі за участю першої леді України Олени Зеленської та Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля відбувся третій регіональний форум «Реформа системи шкільного харчування» в якому приняв участь керівник Широківської сільської військово-цивільої адміністрації Олександр Штиров.

Фото без опису

Учасниками форуму цього разу були представники шести областей – Дніпропетровської, Сумської, Харківської, Запорізької, Луганської та Донецької.

На форумі, крім виступів спікерів, відбулися тематичні панелі та дискусії щодо впровадження та контролю нових норм харчування, безпечності та якості як основи реформи системи шкільного харчування, а також проектного підходу до переобладнання закладів освіти тощо. Під час практичної панелі команда ГО «Національна асоціація громадського харчування» продемонструвала можливості сучасного технологічного процесу: за 45 хвилин було приготовано обід в асортименті з шести страв для 650 осіб – учасників форуму, а також презентовано дорожню карту переходу на нові стандарти приготування.

Фото без опису

Регіональний форум «Реформа шкільного харчування» у Дніпрі став третім подібним заходом. Перший вбувся 13 серпня у м. Бучі, другийід – 9 вересня в Одесі. До кінця листопада 2021 року заплановано проведення ще двох таких форумів у різних областях України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора