Широківська сільська військова адміністрація
Луганська область, Щастинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Громадські слухання

Дата: 13.07.2021 08:56
Кількість переглядів: 379

ПРОЕКТ  ПОВІДОМЛЕННЯ

про проведення громадських слухань

 

         Згідно частини 2 статті 68 Закону України «Про освіту», статей 13, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 5 постанови Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року №996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики».           

         Проект повідомлення  про проведення громадських слухань на території Широківської сільської військово-цивільної адміністрації в приміщенні КЗ «Гарасимівський НВК», що знаходиться за адресою: 93640 вул. Молодіжна, будинок 5, с. Гарасимівка,  Щастинського району, Луганської області. Буде проведено громадські слухання щодо реорганізації КЗ «Гарасимівський НВК Щастинського району Луганської області» шляхом приєднання до КЗ «Широківський ліцей  Щастинського району Луганської області».

         Громадське слухання ініційоване відповідно до  розпорядження керівника Широківської сільської ВЦА.        

         Відповідальний за організацію, своєчасну і якісну підготовку вирішення організаційно-технічних питань з проведення громадських слухань – відділ освіти, культури. молоді та спорту Широківської сільської ВЦА( далі – уповноважений орган).

          Члени громади можуть ознайомитися з матеріалами громадських слухань та отримати довідкову інформацію з приводу громадських слухань у приміщенні уповноваженого органу, за адресою: 93624 вул. Центральна ,1,с-ще Широкий, Щастинського району в робочі дні з 8.00 до 15.00 або на офіційному веб-сайті Широківської сільської ВЦА за наступними посиланнями.

          Строк та порядок подання пропозицій і зауважень до 15.00 в робочі дні.  Пропозиції та зауваження подані уповноваженому органу  після встановленого строку, залишаються без розгляду.

          У пропозиціях та зауваженнях вказуються прізвища, імена, по батькові, місце проживання, рід занять та ставиться особистий підпис фізичної особи. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.

           Особі, для її реєстрації учасником громадських слухань необхідно мати з собою та при реєстрації пред`явити паспорт громадянина України або інший документ, що посвідчує особу з підтвердженням місця реєстрації на території Широківської сільської ВЦА, а також вказати місце роботи і рід занять.

           Одночасно повідомляємо, що до початку громадських слухань, проводиться реєстрація учасників. Незареєстровані особи не можуть брати участі у слуханнях. Тому з метою раціонального використання часу та уникнення непорозумінь, рекомендуємо особам, які виявили бажання прийняти участь в громадських слуханнях  пройти відповідну реєстрацію.

           У разі виникнення додаткових запитань, за нижченаведеною адресою, з питання, що винесено на громадське слухання, можна отримати додаткову інформацію: 93624 вул. Центральна ,1,с-ще Широкий, Щастинського району в робочі дні з 8.00 до 15.00.


Розпорядження

Публічне громадське обговорення

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора