Широківська сільська військова адміністрація
Луганська область, Щастинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Красноталівська сільська бібліотека

14 Лютого, 2022 р., 13:06
Тиждень видався дуже яскравим.Гарний понеділок задав відповідний тон і ми в піднесеному настрої весь тиждень присвятили наближенню дня Святого Валентина. Зробили віконну інсталяцію, щоб перехожі теж згадали про це свято, прикрасили приміщення, приготували чудову підбірку підліткам про перші почуття та помістили їх на виставкову вітрину, розважали відвідувачів нашого закладу : вирізали витинанки для вікон, переглядали та обговорювали статті журналів, грали в лото, розповідали про історію виникнення дня Святого Валентина та " базікали" на різні теми.
08 Лютого, 2022 р., 11:37
Сьогодні 210 років з дня народження англійського письменника Чарльза Діккенса. Пропоную згадати цікаві факти з його життя та у бібліотеці можна переглянути виставку його книг.
08 Лютого, 2022 р., 11:33
Як чудово, коли на початку тижня ти стаєш частиною життєвого спектаклю під назвою " Рутина нашого життя" і в цій постановці позитивний результат. Для всіх любителів поспілкуватися , почитати, посперечатися на цікаві теми, просто відпочити в невимушеній обстановці є гарна новина. Завдяки тому, що Бабцев Юрій Олександрович ,директор ТОВ "Семеновод", замінив меблі в своєму офісі, ми теж нашу бібліотеку прикрасили майже "12" зручними ще й красивими стільцями. Чекаємо вас у себе в гостях для перевірки зручності наших стільців. Доречі, 14 лютого не тільки день Закоханих, а ще й день Дарування книг. У вас є чудовий привід прийти до нас і поповнити наш фонд цікавою книгою, яку ви можете нам подарувати. З повагою ваша Т.І.
08 Лютого, 2022 р., 11:31
29 січня наша країна вшановує подвиг українських юнаків під Крутами, які своєю кров'ю окропили святу землю в боротьбі за волю України. Ця героїчна й водночас трагічна подія знаменувала початок нової епохи Національного пробудження українців, усвідомлення нашого права жити на власній землі та святого обов'язку - боронити її . В нашій бібліотеці відвідувачам була запропонована інформаційна вітрина "Пам'ятай про Крути. Молода кров...". В збірці віршів поета Павла Тичини ви можете знайти вірш "Пам'яті тридцяти", присвячений героїчному вчинку юнаків. Пропоную прослухати його в моєму виконанні. Залучайтеся до нашої роботи, чекаємо на вас.
08 Лютого, 2022 р., 11:25
27 січня у всьому світі відзначають День пам'яті жертв Голокосту. 6000 000 людей було вбито лише за те, що вони народились євреями. У нас ви можете переглянути виставку однієї книги : Анатолій Кузнєцов" Бабин Яр", в якій автор пише так, нібито під присягою дає юридичні покази на самому чесному суді - та відповідає за кожне сказане ним слово перед усім людством. Ми вам у поміч, щоб дізнаватися про історичне минуле. Чекаємо у нас на гостину.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора